Suomeksi » In English » Billnäs bruk »
Restaurang Brukspatron

Företags- och mötesgäster

www.kokousbillnas.fi/se

På nedre våningen av Brukspatrons Värdshus finns den stämningsfulla Brukspatrons restaurang. Restaurang betjänar mötesgäster och grupper enligt bokning året runt.

Modern retro design möter en gammal industristil i vårt 100-plats restaurangsal, som byggts i den hundra år gammal industribyggnad i 2011. Vi kontrollerar trivseln av våra kunder genom att följa Hisingers, det sista patronhusets adelsmotto ”Omtanke och Drift”.

Stilart på köket är Billnäs egen ”bruksmanskost”, som kombinerar mattradition från Västra Nyland med modern skandinavisk kök. Som råvarukälla, lokala småproducenter prioriteras efter lägenhet. Restaurangens vinlista har upprättats omtänksamt för att beledsaga kockens läckerheter.


En lyckad fest i historisk bruksmiljö!

Oberoende om det är fråga om årsdagar, födelsedagar, examensfester eller annars är tid för fest, erbjuder Billnäs Bruks utrymmen och den historiska miljön en unik och stämningsfull möjlighet att fira den speciella dagen på.

Av rena, kvalitativa råvaror planerar och tillagar vår köksmästare en festmiddag som passar just er tillställning, som kronas med högkvalitativa viner och kaffe avec.

Mer information ger vår försäljningspersonal. Ordna en lyckad fest i Billnäs bruk!Närmare information och bokningar

Tel: +358 40 158 5898
E-post: myyntipalvelu@billnas.fi
Adress: Restaurang Brukspatron, Bruksvägen 8, 10330 Billnäs
Öppet: Värdshuset och restaurangen betjänar grupper samt möteskunder på begäran året om.